Nieuwe Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Eenvoud en moderniteit

Het meest verkochte model van Dacia, SANDERO, krijgt een opvolger.  Met 2,1 miljoen verkochte exemplaren (waarvan 65% Stepway-versies) is Dacia SANDERO een absolute bestseller in zijn categorie.  Tijd voor een vervolg dus!

Met Nieuwe SANDERO en SANDERO Stepway vernieuwt DACIA zijn aanbod in het segment van de stadswagens en veelzijdige compacte wagens om in te spelen op alle behoeften van particulieren. Hoewel ze hun bescheiden buitenafmetingen behouden, tonen ze zich moderner, royaler en veelzijdiger, zonder echter te raken aan hun fundamentele eenvoud en betrouwbaarheid. Ze veranderen van platform en bieden een rijkere uitrusting, meer actieve en passieve veiligheidssystemen, nieuwe motoren waaronder een versie op benzine en LPG, een nieuwe automatische transmissie en een onuitgegeven handgeschakelde zesversnellingsbak.

Nieuwe SANDERO en SANDERO Stepway steken de geest van hun voorgangers in een nieuw jasje. Voor een nog steeds even scherpe prijs bieden ze meer dan ooit toegang tot een nieuwe auto met de beste waarde-prijsverhouding op de markt.

Nieuwigheden

Enkele nieuwigheden die we mogen verwachten:

  • LED-koplampen met automatische ontsteking
  • Moduleerbare dakstaven (Stepway)
  • 3 multimediasystemen
  • Geavanceerde rijhulpsystemen (automatisch remhulpsysteem, dode-hoek waarschuwing, …)
  • 3 motoren (waaronder een LPG-versie)
  • Automatische versnellingsbak

 

Heel wat om naar uit te kijken dus.  Afspraak in onze toonzaal januari 2021!