Dacia Assistance

Een panne of technisch probleem?

Uw nieuwe Dacia beschikt standaard over 3 jaar (of 100.000 km) fabriekswaarborg. Tijdens deze periode kan u in geval van een panne beroep doen op Dacia Assistance. Deze dienst is geldig in heel Europa en kan u 24u/24, 7d/7 bereiken.

Dacia Assistance dekt elke vorm van onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische panne die wordt veroorzaakt door materiaal-, montage- of productiefouten.

Hoe contacteren?

  • Vanuit België: 0800/97.96.5
  • Vanuit het buitenland: +32 2/233.23.73

Complementary Cover

Dacia Assistance komt niet tussenbeide in geval dat de panne veroorzaakt werd door volgende zaken:

  • verkeerd tanken
  • verlies van sleutels
  • lekke band
  • vandalisme
  • diefstal
  • ongeval

Wenst u in deze gevallen toch bijstand? Verbeter dan uw Dacia Assistance door de Complementary Cover af te sluiten. Voor slechts 2,75 € / maand heeft u een volwaardige bijstand zolang als uw fabriekswaarborg loopt.  In het geval dat uw voertuig moet worden afgesleept, voorziet Dacia Assistance een vervangwagen voor maximum 3 dagen.

Meer info kunt u terugvinden op https://nl.dacia.be/services/bijstand.html .

My Warranty

Wist u trouwens dat u tot 7 maanden na de aflevering van uw wagen, de standaard fabriekswaarborg nog kunt uitbreiden tot maximaal 5 jaar? Met zo’n My Warranty garantieverlenging, verlengt u meteen uw bijstand door Dacia Assistance!